Политика за поверителност

Декларация за поверителност за
В 0, достъпно с https://fmumba.com следователно един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за декларация за поверителност съдържа видовете информация,която се събира и записва.

Ако имате някакви допълнителни въпроси или искате повече информация относно нашата политика за поверителност, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази политика за поверителност се прилага само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те са споделили и/или събрали в . Тази политика не се прилага за информация, събрана офлайн или по други канали, различни от този уебсайт. Нашата политика за поверителност е създадена с помощта на безплатен генератор на политика за поверителност.

Одобрение
Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и се съгласявате с нейните условия.

Информация, която събираме
Личната информация, която сте помолени да предоставите, и причините, поради които сте помолени да я предоставите, ще ви бъдат ясно посочени в момента, в който ви помолим да предоставите вашата лична информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и/или прикачените файлове, които можете да ни изпратите, както и всяка друга информация, която можете да предоставите.

Когато се регистрирате за акаунт, може да поискаме от вас вашите данни за контакт, включително данни като име, име на фирма, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация
Ние използваме информацията, която събираме по различни начини, включително за:

Да предоставяме, управляваме и поддържаме нашия уебсайт
подобряване, персонализиране и развитие на нашия уебсайт
разберете и анализирайте как използвате нашия уебсайт
Разработване на нови продукти, услуги, функции и възможности
Да се свържем с Вас директно или чрез някой от нашите партньори, включително за обслужване на клиенти, да ви предоставим актуализации и друга информация, свързана с уебсайта, както и за маркетингови и рекламни цели
Изпращайте ви имейли
Идентифициране и предотвратяване на измами
лог
0 следва стандартната процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетителите, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и участват в анализа на хостинг услугите. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол( 0), тип браузър, доставчик на интернет услуги (0), клеймо за време, страници за прескачане/излизане и евентуално брой кликвания. Те не са свързани с никаква лична информация. Целта на информацията е да анализира тенденциите, да администрира сайта, да проследява движението на потребителите през уебсайта и да събира демографска информация.

Файлове 0 и уеб маяци
Както всеки друг уебсайт, 0 използва “файлове 0”. Тези файлове 0 се използват за съхраняване на информация, включително предпочитанията на посетителите и страниците на уебсайта, до които посетителят е имал достъп или е посетил. Информацията се използва за оптимизиране на потребителското изживяване чрез персонализиране на съдържанието на нашата уеб страница според типа браузър на посетителите и/или друга информация.

За повече обща информация относно файлове 0, моля, прочетете статията за файлове 0 на уебсайта на политиката за поверителност.

“Бисквитката” DART на DoubleClick Google
0 е един от доставчиците на трети страни на нашия сайт. Той също така използва файлове 0, известни като файлове 0, за да показва реклами на посетителите на нашия сайт въз основа на посещението им на www.website.com и други сайтове в интернет. Посетителите обаче могат да се откажат от използването на файлове 0, като посетят Политиката за поверителност на рекламната и съдържателната мрежа 0 на следния адрес 0- https://policies.google.com/technologies/ads

Нашите Рекламни Партньори
Някои рекламодатели на нашия сайт могат да използват файлове 0 и уеб маяци. Нашите рекламни партньори са изброени по-долу. Всеки от нашите рекламни партньори има своя собствена политика за поверителност по отношение на своите политики за потребителски данни. За по-лесен достъп създадохме хипервръзка към тяхната политика за поверителност по-долу.

Гугъл

https://policies.google.com/technologies/ads

Декларация за поверителност на рекламните партньори
Можете да прегледате този списък, за да намерите Политиката за поверителност на всеки от рекламните партньори на 0.

Рекламните сървъри или рекламните мрежи на трети страни използват технологии като файлове 0, 0 или уеб маяци, които се използват в съответните им реклами, и връзки, които се появяват на 0, които се изпращат директно до браузъра на потребителите. Когато това се случи, те автоматично ще получат вашия 0-адрес. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на уебсайтовете, които посещавате.

Имайте предвид, че 0 няма достъп или контрол върху тези файлове 0, които се използват от рекламодатели на трети страни.

Политика за поверителност на трети страни
Декларация за поверителност на лица 0 не се прилага за други рекламодатели или уеб сайтове. По този начин ви препоръчваме да прегледате съответните политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за повече подробности. Тя може да включва техните методи и инструкции как да се откажат от определени опции.

Можете да деактивирате файлове 0, като използвате опциите на вашия индивидуален браузър. За да научите повече подробности за управлението на файлове до 2 в определени уеб браузъри, можете да ги намерите на съответните уебсайтове на браузъра.

Права на неприкосновеност на личния живот (не продавайте личната ми информация)
Според 0, наред с други права, потребителите в Калифорния имат право:

Помолете компанията, която събира лични данни на потребителя, да разкрие конкретни категории и елементи от лични данни, които компанията е събрала за потребителите.

Помолете компанията да изтрие всички лични потребителски данни, които компанията е събрала.

Помолете компания, която продава лични данни на потребителя, да не продава лични данни на потребителя.

Ако направите запитване, имаме месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля свържете се с нас.

Права за защита на данните
Искаме да сме сигурни, че сте напълно наясно с всичките си права по отношение на защитата на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп – имате право да поискате копия от личните си данни. Можем да Ви таксуваме минимална такса за тази услуга.

Право на корекция – имате право да поискате от нас да коригираме всяка информация, която смятате за неточна. Също така имате право да поискате от нас да допълним информацията, която смятате за непълна.

Право на изтриване – имате право да поискате от нас да изтрием личните ви данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработката – имате право да поискате от нас да ограничим обработката на вашите лични данни при определени условия.

Право на възражение срещу обработката – имате право да възразите срещу нашата обработка на вашите лични данни при определени условия.

Право на преносимост на данни – Имате право да поискате да прехвърлим данните, които събираме, на друга организация или директно на вас при определени условия.

Ако направите запитване, имаме месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля свържете се с нас.

Информация за деца
Друга част от нашия приоритет е да осигурим допълнителна защита на децата при използване на интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, участват и/или наблюдават и насочват своите онлайн дейности.

не събира съзнателно никаква лична информация от деца под 13-годишна възраст, за да се идентифицира. Ако смятате, че детето ви е предоставило такава информация на нашия уебсайт, силно препоръчваме да се свържете с нас незабавно и ние ще направим всичко възможно бързо да премахнем такава информация от нашите записи.